dimarts, 11 de novembre del 2008

Més sobre el correu brossa

Fa uns dies vaig deixar aquí uns comentaris sobre el correu brossa (spam). Aquí en va un parell més:

Eficàcia del correu brossa
A través dels Microsiervos, he arribat a un article que descriu en experiment fet per set informàtics de la Universitat de Califòrnia a Berkeley i la Universitat de Califòrnia a San Diego per esbrinar l'eficàcia del correu brossa. Diuen els autors del treball que la millor manera de mesurar l'eficàcia del spam és convertir-se en spammers i això van fer.

En 26 dies van arribar a enviar gairebé 350 milions de correus electrònics anunciant una medicina feta amb herbes remeieres amb efectes semblants a la Viagra, que venien des de una farmàcia virtual falsa. Van aconseguir fer 28 vendes. Això significa una venda per cada 12.500.000 (dotze milions i mig) de correus enviats. Si, tot i amb això, hi ha qui en fa negoci, quants milers de milions de correus brossa no duen circular diàriament per la xarxa?

M'estic enviant correu brossa
Feia molt de temps que no em passava, però els darrers dies estic rebent correu brossa en què la remitent sóc jo mateixa. Entre els rebuts avui n'hi ha que porten com a assumpte "Your personal video was sent by your wife", "The State is in danger", "You might sent it to wrong mailbox", "I found your home video in wastes", "Obama wasting state funds" i "Doctor Gruzdas".

M'ho dec estar enviat jo de debò, a través d'algun virus o programa que hagi infectat el meu ordinador? Deu ser només una falsificació de l'adreça?

1 comentari:

Miquel Saumell ha dit...

Per si et serveix de consol a mi em passa el mateix, però no des de fa dies sinó des de fa més d'un any.
Sembla mentida que l’home ja pot anar a la lluna des de fa dècades i fer moltes coses més encara més sofisticades tecnològicament i en canvi encara no s’ha descobert la manera efectiva de suprimir tota aquesta caca informàtica que ens fa perdre tant temps.