El 2004, en inscriure'm per crear aquest blog, vaig haver de posar-li un nom. El títol triat no és original. Fa anys Marta Pessarrodona
va titular així uns articles per al diari Avui, en record de Virginia Woolf, que va anomenar "La lectora corrent" uns reculls de crítica literària.

dimecres, 12 de novembre de 2008

El Vaticà avisa Obama

Ho llegeixo a La Repubblica: "No a la recerca amb cèl·lules mare embrionàries!", ha advertit el vaticà a Obama a través del cardenal Javier Lozano Barragán, que presideix el Consell Pontifici per a la Pastoral dels Agents de Salut. No li ha dit directament, però ha dit que això val per a tothom i que no coneix a fons la posició del president electe dels EUA.

Aquest advertiment respon a unes filtracions del partit Demòcrata, sobre la intenció de modificar les normes relativas sl finançament de la recerca pública en cèl·lules mare, que Bush va blocar i sembla que Obama tingui intenció de desblocar.

Per què es deu preocupar tant el Vaticà de la recerca que es fa en biologia als EUA i en canvi no els fa advertiments sobre la recerca en armament, o sobre la pena de mort?