El 2004, en inscriure'm per crear aquest blog, vaig haver de posar-li un nom. El títol triat no és original. Fa anys Marta Pessarrodona
va titular així uns articles per al diari Avui, en record de Virginia Woolf, que va anomenar "La lectora corrent" uns reculls de crítica literària.

dijous, 9 d’octubre de 2008

Animaladda 2008

Si tens ganes de tenir un animal de companyia (per què en diuen 'mascotes', ara?; la gent els deu tenir perquè els porti sort?), no vagis a comprar-lo a una botiga; ves a Animaladda els propers dies 10, 11 i 12 d'octubre 2008. En les anteriors edicions d'aquests saló dedicat al benestar i la defensa de l'animal abandonat, centenars de gats i gossos que havien estat abandonats han trobat una nova família. És un esdeveniment organitzat organitzat per ADDA, l'Associació per a la Defensa dels Drets dels Animals que va ser fundada l'any 1976; va ser la primera ONG espanyola dedicada a la defensa i benestar dels animals.

Al llarg de tres dies, a Animaladda es fan nombroses activitats educatives, informatives i de lleure que fomenten el respecte i la adequada convivència amb els animals no humans, i ajuden a comprendre millor la seva salut i comportament.

Isis, recollida del carrer el 1992 (aprox.),
prenent el sol de tardor (novembre 2007)

Foto: M. Piqueras