dimecres, 12 de novembre del 2008

Els 20 llocs web que van canviar el món

A techradar.com van fer recentment un ranking dels 20 llocs web que van canviar el món. No hi podien faltar Geocities, Yahoo, Blogger. YouTube, Wikipedia, eBay, Amazon, Hotmail, MP3.com... Però no hi és Google! Potser no va canviar el món, però a mi sí que em va canviar la vida. En el meu navegar per la xarxar hi ha hagut un abans i un després, amb l'arribada de Google.

2 comentaris:

Xavier Caballé ha dit...

Pel que he vist, la llista són bé inventors d'un servei/concepte o els primers que l'han fet popular. Per això no surt Google. Malgrat que ha excel·lit en gairebé tot el que ha fet, no és pas el primer cercador, ni el primer correu web... Com sempre que es fa una llista d'aquesta mena, cal prendre una sèrie de decision sobre allò que fiques dins i allò que deixes fora.

De tote sformes, Google surt dues vegades --com a mínim: Blogger i Youtube són empreses que han estat adquirides per Google.

Anònim ha dit...

Tens raó, que ja hi havia altres cercadors. De fet, Altavista ja em va semblar una meravella. Però Google i Google Scholar són per a mi una eina valuosíssima.