El 2004, en inscriure'm per crear aquest blog, vaig haver de posar-li un nom. El títol triat no és original. Fa anys Marta Pessarrodona
va titular així uns articles per al diari Avui, en record de Virginia Woolf, que va anomenar "La lectora corrent" uns reculls de crítica literària.

dissabte, 28 d’agost de 2010

Dormitori improvisat

El meu quiosquer encara és de vacances i he anat a comprar el diari a la plaça Comas. Eren prop de les deu, però no hi havia gaire gent pels carrers de Les Corts i a penes no hi circulaven cotxes. La plaça era molt tranquil·la i he pensat seure en un banc i quedar-m'hi una estona llegint el diari. Però la majoria de bancs eren ocupats. Un grup de nois i una noia n'havien fet un dormitori improvisat.

A costat d'un banc hi havien deixat unes bosses de viatge. Un noi hi dormia ajagut i un altre era despert, com si estigués de guàrdia (quan he fet la foto, el que feia guàrdia havia anat al banc del costat i parlava amb la noia mentre un company seguia dormint a costat d'ella):A l'altre costat de la plaça, dos bancs més també estaven okupats:

En llevar-se hauran pogut rentar-se a la font pública que hi ha la plaça. Però, què deuen haver fet durant la nit si han tingut necessitat d'orinar o fer alguna altra cosa?

1 comentari:

Pakiba ha dit...

Com sempre: A BARCELONA TOT I CAP,PERO NO TOT SI VAL.

Una abraçada