El 2004, en inscriure'm per crear aquest blog, vaig haver de posar-li un nom. El títol triat no és original. Fa anys Marta Pessarrodona
va titular així uns articles per al diari Avui, en record de Virginia Woolf, que va anomenar "La lectora corrent" uns reculls de crítica literària.

dimecres, 18 d’agost de 2010

Captura de coloms a Barcelona

Aquest vídeo és del web del diari italià La Repubblica. La notícia és d'avui i mostra com capturen els coloms a Barcelona, per matar-los després amb gas:Però no veig bé com funciona; si la xarxa ja era per terra o si surt disparada de la caixa que subjecta l'home del'esquerra. Del que diu l'altre, només entenc "tanca" i "vale".

Ja sé que a la ciutat hi ha massa coloms, però fa pena veure això i saber que estan condemnats a mort. No hi hauria una altra manera de limitar-ne la proliferació? Agafant mascles i esterilitzant-los i deixar-los anar de nou, per exemple? Però potser seria una solució molt cara.

3 comentaris:

Pakiba ha dit...

la xarxa ja es a terra i sí fa pena,pero diuan que es la única manera

Júlia ha dit...

Els coloms no són braus, vet-ho aquí.

La lectora corrent ha dit...

Pakiba, suposo que el que fa l'home és prémer algun botó o dispositiu perquè la xarxa envolti els coloms.

Júlia, no són braus, però no em sembla que sigui comparable. Ningú no cria els coloms perquè després vinguin aquests homes a caçar-los; ni fan de la cacera un espectacle clavant-los agulles i fent-los altres tortures perquè la gent gaudeixi mentre els animals pateixen.