dilluns, 17 de març del 2008

La comissaria virtual (5)



Barcelona, 19 de març 2001
Si no es ven, per què busquen agents de vendes?







Avui, 07.09.1997
Si cada ciutadà del món consumeix 45 kg anuals de paper i cada espanyol en consumeix 132 kg, potser els espanyols són extraterrestres?




El 1997, l'atenció de la premsa internacional se centrava en Bòsnia-Herzegovina. Si la Federació hagués fracassat, se n'hauria produït la fragmentació en tres meitats. Això sí que hauria estat un bona notícia per a la premsa!



Diario de noticias, 27.08.2001
Nazar és un petit poble navarrès de la merindad d'Estella, amb uns 55 habitants (dades de 2006). Són pocs, però Déu n'hi do quines festes que organitzen! Després de tocar el que poden (o el que els deixen), de fer la cronoescalada amb carretons, de participar en un concurs de rots (quins criteris deu tenir en compte el jurat per avaluar la 'qualitat' dels rots?: la més llarga durada?, més decibel·lis?, variacions de to o intensitat?), entonar el Pobre de mi, aguantar una revetlla popular i estar-se una hora i mitja veient focs artificials, en arribar a les quatre de la matinada, encara tenen forces per continuar la gresca hasta que el cuerpo aguante.