El 2004, en inscriure'm per crear aquest blog, vaig haver de posar-li un nom. El títol triat no és original. Fa anys Marta Pessarrodona
va titular així uns articles per al diari Avui, en record de Virginia Woolf, que va anomenar "La lectora corrent" uns reculls de crítica literària.

diumenge, 25 de juliol de 2010

Una perruquera molt especial

Segurament cap perruquera ha tingut un client que s'estigui tan quiet com aquest de la foto mentre li assequen i raspallen el cabell. De fet, potser sigui més especial el client que la perruquera.


En un museu, els animals que s'hi conserven necessiten un manteniment. Encara que estiguin exposats dins de vitrines, el tancament no és hermètic i de tant en tant cal netejar-los i eliminar-ne la pols acumulada i segurament també àcars i altres organismes invisibles a ull nu, però que podrien acabar fent malbé l'animal naturalitzat.

Foto: M. Piqueras, Museu de Ciències Naturals de Barcelona (14.06.2010)

3 comentaris:

Clidice ha dit...

caram! no m'ho havia plantejat mai! :)

La lectora corrent ha dit...

Clídice, què és el que no t'has plantejat mai? Fer de "clienta" immòbil quan ja no et puguis bellugar? O de perruquera per a aquest tipus de clientela?

Clidice ha dit...

doncs que aquests exemplars els convinguessin aquests serveis :) no sé pas perquè sempre he pensat en "treure la pols" i poca cosa més :) ja ho diu mon pare: cal entendre que hi ha gent que es guanya la vida fent coses que ni t'imagines, però que et convenen :)