El 2004, en inscriure'm per crear aquest blog, vaig haver de posar-li un nom. El títol triat no és original. Fa anys Marta Pessarrodona
va titular així uns articles per al diari Avui, en record de Virginia Woolf, que va anomenar "La lectora corrent" uns reculls de crítica literària.

diumenge, 25 de juliol de 2010

Perquè no us robin la bici

Fa unes setmanes mostrava en el bloc alguns vehicles que segurament els lladres no s'entretindran a robar perquè són fàcilment identificables. Aquesta bicicleta segurament no atraurà l'atenció dels qui busquin el botí fàcil de col·locar en el mercat:

(Foto: M. Piqueras, Torí, 05.07.2010)

4 comentaris:

marta ha dit...

Les repinten en un moment. He vist una bona colla de bicis de bicing totes negres, que són evidentment robades però que duen amb tota naturalitat.

La lectora corrent ha dit...

De debò? Em pensava que robaven les que són corrents, difícils d'identificar i que no calia camuflar-les.

Ana ha dit...

Mama, a prop de casa (viu a Travessera de les Corts) hi ha una noia que té un siscents blanc a topos roses... se'l va pintar així després de que li robessin el cotxe tres vegades i no li han tornat a robar. Suposo que és més fácil repintar bicis que cotxes...

Mercè Piqueras ha dit...

Ana, no l'he vist mai, però m'imagino que, si jo fos lladre de cotxes, no en robaria cap de blanc amb "topos" rosa, molt fàcil d'identificar.