dissabte, 6 de setembre del 2008

Estris per a la cuina

El disseny i la tecnologia treballen per fer-nos la vida més fàcil i la cuina és un dels espais de la casa que més novetats incorpora, potser perquè és on es fan moltes activitats de les quals no es pot prescindir. He trobat un web que ven molts estris (gadgets) per a la cuina, alguns dels quals poden comprar-se a través d'Amazon o fins i tot de La casa del llibre. N'hi ha que són ben curiosos.

De vegades es tracta d'estris que fan gràcia pel disseny, com aquestes batedores amb forma de conill segons el fabricant, però que a mi em sembla una balena gratant-se el cap amb la cua:


D'altres poden ser molt útils, com el recipient per prendre el te en el qual el sucre es remena sol. Si no heu tingut temps de fregar totes les culleretes de casa en les vostres dues hores de neteja setmanal, no haureu de remenar el sucre amb el dit:


Aquest robot que sembla sortit de La guerra de les galàxies és multifuncional; tant us pot servir com a galleda d'escombraries o com a recipient refrigerant:

I aquest suport per a ganivets és molt adient per a qui hauria volgut dedicar-se al circ:


Si teniu la casa molt petita, aquests coberts seran molt adequats. Us estalviareu la caixa de les eines:


I si acostumeu a fer-vos el te amb bossetes de les que no duen fil per estirar-la o si s'us trenca sovint el fil, aquesta pinça us resoldrà el problema de no saber què fer amb la bosseta del te un cop està feta la infusió i evitarà que us mulleu els dits en treure-la de l'interior de la tassa:


Actualització: 05.09.2008, 13.20
En el suplement dels dissabtes de La Vanguardia he vist un altre versió de l'R2D2, l'androide de La guerra de les galàxies. En aquest cas, la seva funció és de projector multimedia. Pot moure's per l'habitació on el col·loqueu, emet els sons de l'R2D2 original, i projecta pel·lícules de DVD a qualsevol superfície. Si voleu veure-la al sostre, l'androide s'ajupirà per enviar el raig de projecció en direcció vertical. El preu: uns 3000 euros