dimarts, 13 de juliol del 2010

Intento navegar en català

M'agrada navegar en català i habitualment tinc la verdió catalana del Firefox. Però ara, un cop recuperat el meu ordinador habitual, que s'ha passat semanes a la UVI per culpa d'un error que es repetia molt sovint, em trobo que m'han isntal·lat la versió castellana del navegador.

He intentat modificar-ho des del web de Softcatalà, en la pàgina "Paquet català per al Firefox", però, per més que segueixo les instruccions que indiquen, no me'n surto. Aquest paquet, segons diu en aquella pàgina, "permet tenir en català la interfícide d'un Firefox instal·lat originalment en una altra llengua, podent alternar entre la llengua original i el català".

Destaca, però, que abans que res cal instal·lar l'extensió Locale Switcher, que afegeix al menú Eines, l'opció "Llengües", des d'on es pot seleccionar l'idioma de la interfície del programa. Segons les instruccions que llegeixo en una altra plana a la qual m'envia softcatalà, després de reiniciar el Firefox només em cal anar a Eines, i triar el català en la pestanya Idiomes.

Doncs això no ho puc fer. Després de reiniciar Firefox, quan vaig a "Idiomes", no puc triar cap llengua. L'única opció possible és español. Haurè de canviar el navegador sencer per aconseguir que aquesta rabosa de foc parli en català?

Actualització 14.07.2010
Ja torno a navegar en català! Ha calgut instal·lar la versió catalana damunt de la castellana que hi havia. (Gràcies Aitor!)

2 comentaris:

esparver ha dit...

Jo vaig acabar instal·lant la versió catalana completa sobre la castellana i després vaig refer a mà les configuracions. Hi ha alguna cosa que falla al paquet de llengües però no tinc ni idea quina és la causa.

La lectora corrent ha dit...

Esparver, suposo que em tocarà fer el mateix.