dimecres, 3 de novembre del 2010

El Escorial de nou

Ja feia alguns anys que no podia venir a les Jornades MEDES de la Fundación Lilly. Enguany, que m'ho he pogut combinar, tornen a fer-les a l'Euroforum Felipe II, un lloc molt tranquil als afores del poble i amb unes vistes fantàstiques. No perquè les hagi vist avui, que era de nit quan he arribat, però les recordo de fa alguns anys.

Des de Madrid, a sis persones que hem arribat de Barcelona i un parell que s'han ajuntat al nostre grup a l'estació d'Atocha, ens han dut a l'Escorial en un minibús. És una llàstima que fos de nit, perquè el xofer s'ha perdut i ens ha tingut més de mitja hora donant voltes pels voltants del poble, com si anéssim en un bus turístic. Un col·lega que ja era a l'Euroforum Felipe II anava donant-li instruccions per ràdio, però ni així. Ha hagut de preguntar-ho dues vegades.

No sé si l'habitació que m'han donat enguany deu ser una habitació amb vistes com la del 2006. És negra nit i no puc veure res. Per l'orientació, no em sembla que estigui de cara al monestir com aquella vegada. Demà al matí ho sabré.