dijous, 30 d’abril del 2009

Una coberta aquàtica

Una vista de la coberta d'un edifici que poca gent pot veure, llevat dels veïns que hi viuen al voltant i els clients de l'hotel veí:





És la coberta de l'edifici blau del Fòrum, prop de 15.000 metres quadrats de coberta aquàtica. Que jo sàpiga, a Barcelona només hi ha un altre edifici que té una bassa d'aigua al damunt: és l'edifici de les aigües que hi ha al carrer Wellington.

Fotos: M. Piqueras (febrer 2009)

2 comentaris:

Met ha dit...

M'alegro que per fi tingui la làmina d'aigua. Cada dia passo per davant de l'edifici Fòrum, i a vegades veig com del "terrat" s'enlairen estols de gavines.
Sé que el projecte incloïa un parell de salts d'aigua cap pels forats oberts al sostre; com el de la darrera foto, però això que quedaria curiós i donaria encara més caràcter a l'edific, veig que encara no ho han fet.
Com hi has pujat? Quina enveja!

La lectora corrent ha dit...

La làmina d'aigua la té des que van fer l'edifici; està calculat de manera que, si es tragués aquesta aigua, caldria posar-hi alguna altra cosa que compensés el seu pes. Algun dia explicaré com hi vaig pujar. Suposo que, si al final no van fer el salt d'aigua, és per la despesa econòmica i d'energia que caldria per pujar de nou l'aigua a la coberta.