El 2004, en inscriure'm per crear aquest blog, vaig haver de posar-li un nom. El títol triat no és original. Fa anys Marta Pessarrodona
va titular així uns articles per al diari Avui, en record de Virginia Woolf, que va anomenar "La lectora corrent" uns reculls de crítica literària.

dijous, 31 de juliol de 2008

Com és un científic o una científica? Concurs de fotografia


Amb motiu de la Nit de la Recerca 2008, que se celebrarà simultàniament en 150 ciutats europees (dues de catalanes: Girona i Sabadell), l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) ha convocat un concurs de fotografia que pretén apropar la figura del científic o científica al públic i que serveixi alhora per tenir una idea de la imatge que la societat té de les persones que es dediquen professionalment a la ciència. Vegeu-ne la convocatòria oficial.

El termini de presentació de les fotografies és el 14 d'agost i la resolució es farà pública durant la Nit de la Recerca 2008. Hi haurà tres premis: 1r, una càmera de fotografia reflex digital; 2n, un reproductor MP3; i 3r, un marc de fotografia digital. Les fotos premiades quedaran seleccionades per al premi europeu que organitza la Comissió Europea i que es resoldrà durant la tardor de 2008.