dilluns, 7 de juliol del 2008

El meu vot de censura

Ahir va celebrar-se al Camp Nou la votació per veure si tirava endavant una moció de censura que un grup de socis del Barça van presentar al seu actual president Joan Laporta. No hi entenc de futbol i no sé si aquest senyor mereixia o no el vot de censura del col·lectiu de socis i sòcies del Barça. Qui sí que mereix un vot de censura, al meu parer, són els votants que, fent seu el carril bus i taxi de la Travessera de les Corts , hi deixaven els cotxes aparcats per anar a votar (vegeu-ne les fotos més avall).

A les 11 del matí de diumenge vaig passar per davant del Camp Nou i ja de lluny vaig veure-hi una corrua de cotxes en el carril bus. Quan vaig arribar a l'alçada del carrer de la Maternitat vaig veure que, a més dels cotxes aparcats al carril bus, n'hi havia d'altres que circulaven a poc a poc pel segon carril perquè cercaven un espai per aparcar --naturalment en el carril reservat als busos i taxis; d'altres que s'aturaven, també en el segon carril, perquè veien que algun dels cotxes aparcats era a punt de marxar; l'autobús que no podia circular pel seu carril i havia de fer-ho pel segon o tercer carril; i algun taxi que havia d'aturar-se en doble fila perquè en baixessin els seus ocupants.

Per sort no hi havia molt de trànsit a Barcelona; però no crec que això serveixi d'excusa per aparcar els cotxes en el carril bus. Era un matí de diumenge; d'un diumenge de sol, en què molts cotxes del barri havien sortit camí de platges o altres llocs d'esbarjo. Trobar un espai on aparcar per carrers no gaire llunyans al Camp Nou no hauria estat difícil. I, en cas de no trobar-ne, hi ha alguns pàrquings en el barri on els socis i sòcies del Barça haurien pogut deixar els seus vehicles i anar després passejant fins al Camp Nou. Però no; havien de deixar-lo davant mateix del lloc de les votacions.

I amb tot això, ni un sol representant de la guàrdia urbana. Potser pensaven que la convocatòria non tindria èxit i que la gent no aniria a votar?

Cotxes aparcats en el carril bus:



Esperant que en surti un per ocupar el seu lloc:


Si més no, van respectar la parada de l'autobús: