El 2004, en inscriure'm per crear aquest blog, vaig haver de posar-li un nom. El títol triat no és original. Fa anys Marta Pessarrodona
va titular així uns articles per al diari Avui, en record de Virginia Woolf, que va anomenar "La lectora corrent" uns reculls de crítica literària.

dijous, 23 de setembre de 2010

La comissaria virtual (32): Pasión por la costura

A La Vanguardia del 22 de setembre 2010 hi ha la necrològica del senyor Baldomero Sullà Plana (1914-2010), titulada "Pasión por la costura". Segons llegeixo, el senyor Sullà va ser sastre i va treballar a dues botigues de luxe de Barcelona: El Dique Flotante i Santa Eulàlia. Sobre el seu treball a Santa Eulàlia, la necrològica diu:


Per si no s'aprecia bé el text, en transcric una part: "Con más de 90 años [...] hasta hace muy poco se acercaba de vez en cuando a la tienda de Santa Eulalia del paseo de Gracia, donde trabajó desde finales de los ochenta hasta su jubilación..."

Si va néixer el 1914, a finals del vuitanta --posem que fos el 1988-- havia de tenir uns 74 anys. I diu que des d'aquell any hi va treballar fins que es va jubilar. Fa uns mesos molta gent es va espantar quan algú va proposar que la jubilació es retardés fins als 67 anys. Haurien de prendre exemple del senyor Sullà, que als 74 encara va començar una nova fase de la seva vida professional.

2 comentaris:

Clidice ha dit...

hahaha qui escriu no sap llegir, ni les quatre regles pel que sembla :P

amay ha dit...

No sé si celebres els sants, però la Mercè és la Mercè. Per bons anys!