El 2004, en inscriure'm per crear aquest blog, vaig haver de posar-li un nom. El títol triat no és original. Fa anys Marta Pessarrodona
va titular així uns articles per al diari Avui, en record de Virginia Woolf, que va anomenar "La lectora corrent" uns reculls de crítica literària.

dissabte, 23 de febrer de 2008

Per què no s'ha d'usar Internet Explorer

Fa unes setmanes vaig escriure un apunt sobre el "what you see is what you get" (WYSIWYG) i els misteris de la publicació en el bloc. Aparentment és una tecnologia WYSIWYG. A l'hora de la veritat, però, no és sempre així. Pots tenir un bloc que en la pantalla del teu ordinador es veu endreçat, amb un format fet amb molta cura, i que algú et pregunti: "com és que el teu bloc es veu tan malament?, que el contingut de la barra lateral surt a la part inferior, després que s'acabi el text principal? i que el text d'alguns apunts surt corregut, com si s'escapés de l'espai que té assignat?"

Avui he sabut per què passa això, n'he trobat l'explicació en un article que es titula "Por qué no debes usar Internet Explorer". I no és culpa meva, és culpa d'Explorer!