dimecres, 30 de juny del 2010

L'Institut d'Estudis Catalans i la sentència del Tribunal Constitucional

Aquest matí, el president de l'Institut d'Estudis Catalans (IEC), Salvador Giner, ha fet pública la postura de rebuig per part d'aquesta entitat a la sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut d'Autonomia de Catalunya. En el web de l'IEC podeu podeu veure'n la notícia i descarregar el text d'aquesta declaració.

Entre altres aspectes, l'IEC "rebutja qualsevol acte que limit l'eficàcia dels drets lingüístics individuals i col·lectius i rebaixi l'ús preferent que el català, com a llengua oficial i pròpia, ha de tenir davant de les administracions públiques i els mitjans de comunicació."

5 comentaris:

Clidice ha dit...

no està malament, encara que dubto que s'hagin espantat molt els espanyols. Tot i que cal que tothom faci el que ha de fer.

Assur ha dit...

Disculpa Clidice: Sembla que vulgui ser un eco del que tu dius, però és que també en aquest "post" penso exactament el mateix que tu: "Cal que tothom faci el que ha de fer".

Clidice ha dit...

hahahaha Assur cap problema! :)

La lectora corrent ha dit...

El problema és que no tothom pensa que ha de fer la mateixa cosa.

Assur ha dit...

Mercè: Ara semblaré, també, el teu eco, perquè també t'he de donar la raó. De tota manera, almenys pel que fa a la manifestació del dia 10, la gent sembla força engrescada.