divendres, 11 de juny del 2010

Festa de la Ciència (i cafè científic)

Festa de la Ciència de Barcelona 2010
Des de fa alguns anys, el mes de juny se celebra la Festa de la Ciència de Barcelona al parc de la Ciutadella. Demà, dissabte, 12 de juny (16.00 a 24.00) i diumenge 13 de juny (11.00 a 15.00) s'hi faran més de 60 activitats de tipus molt variat: tallers i demostracions, itineraris dins del parc, espectacles centrats en temes científics, microxerrades, etc.

Més de quaranta institucions participen a la Festa de la Ciència, en la qual també es presentarà la Mostra de Recerca Jove de Barcelona, amb els millors treballs fets per estudiants de batxillerat de la ciutat. (Alguna vegada he vist exposats treballs de recerca de batxillerat que demostraven un gran enginy i coneixement científic i tècnic per part dels autors i autores.)

El programa detallat dels dos dies, amb els horaris de les activitats i els espais on es farà, pot veure's en el web de la Festa.

Cafè científic a la Casa Orlandai
I posats anunciar activitats lúdiques relacionades amb la ciència, anuncio el cafè científic que es farà el proper dimarts, 15 de juny, a la Casa Orlandai de Sarrià. Enguany, per commemorar l'Any de la Biodiversitat, s'han organitzat tres cafès científics per tractar-ne diversos aspectes. A mi, m'hi han convidat per conversar amb el públic sobre la biodiversitat minúscula, la que jo anomeno "biodiversitat invisible".

En els cafès científics, la persona convidada no compta amb el suport de projeccions, però jo estic considerant presentar-m'hi amb una maleta de Mary Poppins, i treure'n alguns objectes relacionats amb la biodiversitat invisible.

Casa Orlandai
C/ Jaume Piquet, 23, Barcelona (molt a prop de l'estació de Sarrià dels FFCC)
Dimarts, 15 de juny 2010, 19.00

1 comentari:

Io ha dit...

Intereante su blog, que comienza a tener una edad, ya.
La leo desde Bilbao en este momento y de estar en Barcelona, en mi Barcelona también, pasaría por ese café Orlandai.
¡Que lo disfruten!