El 2004, en inscriure'm per crear aquest blog, vaig haver de posar-li un nom. El títol triat no és original. Fa anys Marta Pessarrodona
va titular així uns articles per al diari Avui, en record de Virginia Woolf, que va anomenar "La lectora corrent" uns reculls de crítica literària.

divendres, 4 de setembre de 2009

"Il Milan" a mans de Gadafi?

Si fos el dia dels Innocents, creuria que és una broma. Llegeixo a La Repubblica, que Berlusconi, seguint per fi els consells dels seus fills Marina i Piersilvio, intenta desempallegar-se de l'equip de futbol Milan, del qual sembla ser que és propietari. Però aquesta squadra avui dia no és cap negoci i és massa cara, entre 600 i 800 milions d'euros. Ningú no la vol comprar. Segons el diari italià, diumenge passat Berlusconi va volar a Trípoli per trobar-se amb Gadafi. Hi anava en viatge oficial, com a cap de Govern italià, però --també segons aquest diari-- "el capítol 'negocis' hi va predominar".

Si el negoci es tanca i el Milan passa a mans de Gadafi, el líder libi obligarà els jugadors a llegir el seu Llibre verd?