dijous, 18 de juny del 2009

Coses que no sé explicar-me

On deuen haver anat a parar les parelles dels mitjons desparellats que tinc en una cistella, amb l'esperança que algun dia surtin els companys per algun racó?

On deuen haver anat a parar les tapes de les caixes per a la nevera que l'han perduda i les caixes de les tapes escadusseres que no tenen caixa a la qual tapar? (No han estat intercanviades; en tinc de mides molt diferents, i cap de les caixes sense tapa encaixa amb les tapes sense caixa.)

D'on deuen haver sortit els petits cargols i peces inidentificables que de tant en tant apareixen pel terra i vaig acumulant a la cuina en una caixeta (de les que no tenen tapa)?

I on deuen haver anat a parar els cargols que un bon dia m'adono que manquen d'algun moble o d'algun aparell i que no tenen res a veure amb els trobats?

Les úniques coses que puc sospitar, no on han anat a parar, però sí qui les ha fet desaparèixer, són gomes d'esborrar, gomes per subjectar coses (les que són com una anella elàstica), llapis de fusta i clips que desapareixen de tant en tant. Alguna vegada que hem mogut un d'aquells mobles que habitualment no es mouen del seu lloc, a més de la pols acumulada sota hi ha aparegut el botí acumulat al llarg del temps per la gata i pel gat que li va fer companyia durant bastants anys.