dissabte, 4 d’abril del 2009

La Barcelona insòlita (4)

De la plaça Universitat estant, a través de les reixes del jardí de la Universitat de Barcelona, divendres vaig veure això:


En sortir de l'acte que m'havia dut a la meva alma mater, vaig anar a aquella part del jardí per veure-ho millor:


Mai no havia vist tan d'aprop la campana de la torre de la Universitat. Hi estan fent obres de restauració i han desmuntat l'estructura de ferro que la subjecta. Tot (estructura i campana) és damunt la gespa del jardí, a costat del bellaombra que enguany no crec que en faci gaire d'ombra, de tant pelat que l'han deixat amb la poda de fa uns dies.

Fotos: M. Piqueras (03.04.2009)

4 comentaris:

merike ha dit...

Can this be seen from the street when walking by... I must go and have a look on Good Friday...
Bon cap de setmana!

Guillem Carbonell ha dit...

Què bo, crec que agafo la càmera i vaig a fer la foto !!! ;D

Josep M. Maya ha dit...

El dia 12 de març, abans d'agafar el metre, em vaig quedar mirant la torre de la Universitat i la vaig fotografiar, no per res, simplement em va semblar que el dia era maco. I la vaig col·locar en el meu blog. Dies després vaig passar i, al veure que havien començat obres i desmuntat el carrilló, la vaig tornar a fotografiar (aquesta vegada per la casualitat) i la vaig posar altra cop al meu blog. El més curiós és com ha canviat amb tan pocs dies el verd dels arbres de la plaça.
Salutacions.

Lectora corrent ha dit...

Merike, si vols veure la campana des del carrer (divendres sant la Universitat estarà tancada), hauràs d'anar a la plaça Universitat i situar-te prop de la cantonada amb el carrer Aribau. No es pot veure tan bé com des de l'interior del jardí, però ja fa impressió. De passada veuràs els bellaombra ("ombú" en castellà; /Phytolacca dioica/ el seu nom científic), que han podat d'aquesta manera tan exagerada. Quina pena em fan cada vegada que els veig! Que et vagi molt bé per Barcelona!

Guillem, no havies dit que tancaves la paradeta?

Josep M., molt interessant el teu blog, amb fotos molt curioses i visions diferents de Barcelona i altres llocs.