dijous, 24 d’abril del 2008

Ramblejant un dia que no era de Sant Jordi...

...vaig arribar fins al port. Va ser dilluns passat, 21 d'abril. Havia anat a fer unes gestions prop de la Rambla i quan era a punt de ficar-me a la boca del metro, vaig alçar el cap i vaig veure uns núvols bellíssims per la part de llevant. La visió que en podia tenir des la Rambla era però reduïda i vaig pensar que si baixava fins a les Drassanes tindria un panorama molt més ampli.

A diferència del dia de Sant Jordi, feia bo de passejar per la Rambla i veure aquella riada tranquil·la de gent deambulant sense pressa, aturant-se aquí i allà, a veure els dibuixants de caricatures, les estàtues humanes, els músics; o seient en la terrassa d'algun bar. Excepte seure en la terrassa d'un bar, vaig fer tot el que feien els turistes i així vaig anar a parar a les Drassanes.

Eren quarts de vuit i el sol començava a declinar. És l'hora que més m'agrada per fer fotografies, perquè la llum no agredeix el paisatge; més aviat l'acaricia. Vaig treure la càmera i en vaig fer algunes.

Colom i el Portal de la Pau. El sol ja declina

Port de Barcelona. Núvols a llevant

El World Trade Center i la Torre Jaume I

La Torre Jaume I i el Balearia

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Molt maques, les fotos. Semblen postals. Enhorabona!

Mercè Piqueras ha dit...

Gràcies, però el mèrit és dels núvols. Feia molt de temps que no havia vist un cel tan bonic a Barcelona. Potser és perquè cal un espai obert com el del front marítim per poder apreciar-ho millor.