diumenge, 20 d’abril del 2008

La metralleta: la nova broma del Cavaliere

A Youtube hi ha uns quants videos amb el fragment de la roda de premsa que van celebrar Berlusconi i Putin a la villa que el Cavaliere té a Sardenya, que mostren el primer ministre italià in pectore fent veure que dispara amb una metralleta a una periodista russa. El motiu: la indiscreció de la noia en preguntar a Putin si és cert que s'ha divorciat de la seva dona per casar-se amb una altra de molt més jove, la campiona olímpica Alina Kabaeva, actualment diputada del parlament rus.

A Putin, aquesta pregunta no li va agradar gens i va respondre secament, mentre Berlusconi, per fer una de les seves gracietes, feia com la canalla quan juga a guerres, disparava de broma a la noia. Però no va tenir en compte que la seva broma anava dirigida a una periodista d'un país on els darrers anys han mort assassinats un bon nombre de periodistes que no eren ben vistos pel règim en el poder. No és estrany, doncs, que després la noia es posés a plorar, tot i que digués als seus col·legues italians que ja sabia que Berlusconi era una persona molt amic de la broma.

En el web de La Stampa hi ha una fotografia en què es veu clarament Berlusconi fent el gest de disparar (no la incloc aquí per qüestió de copyright):

http://www.lastampa.it/multimedia/italia/9274_album/5.jpg