dilluns, 28 de juny del 2010

Blogger, els anuncis i els polls

En repassar l'entrada sobre el desxiframent del genoma del poll del cos humà, vaig adonar-me que hi tenia alguns errors tipogràfics i els vaig esmenar. En publicar-lo de nou, a la pàgina de blogger que et diu que ja està publicat, m'hi sortia un anunci... sobre una pinta per combatre els polls! Que llestos són aquests ordinadors!, saben de què estàs parlant a cada moment i trien els anuncis que consideren més d'acord amb aquell tema. (Això pot ser també un perill: on queda la privacitat de cada internauta?)

M'ha picat la curiositat de saber com funciona una pinta que mata els polls i fins i tot les seves larves. Segons el fabricants, quan entra en contacte amb els insectes, la pinta ZAP genera una tensió elèctrica de 100 volts. El corrent és imperceptible per als humans, però mata els polls instantàniament mitjançant un electroxoc. Si fa no fa, seria una versió de la cadira elèctrica a escala de poll, però sense cadira.

Per Internet es pot comprar per 17,94 euros, un preu que no sembla excessiu si realment acaba amb els polls i llémenes. De tota manera, estaria bé comprovar que compleix totes les normes de seguretat i que no hi ha perill que algun dia la pinta deixi anar més intensitat de corrent.

4 comentaris:

Clidice ha dit...

caram! m'he quedat a quadres! ara imagino que sorgiran els "informes científics" respecte a la maldat del producte, a l'estil dels de les microones dels mòbils no?

La lectora corrent ha dit...

Clídice, suposo que algú sempre hi trobarà algun perill. Tot el que està relacionat amb tecnologia sempre té detractors. De vegades és justificat, però moltes vegades és la por a allò que no coneixem.

fra miquel ha dit...

Tinc els meus dubtes sobre l'a eficàcia d'aquest electrocutador de polls. Com pots estar segur que tots els cabells han passat, de l'arrel a la punta, per l'electrocució...?
Jo continuo pensant que lo millor és el vinagre. Tal i com explicaves en els comentaris del post al que et refereixes.
La única cosa és la incomoditat i la olor. Però jo també vaig poder comprovar que era el més efectiu.
Una abraçada

La lectora corrent ha dit...

Fra Miquel, jo també penso que el vinagre és el producte més eficaç, menys perillós i més barat. A més, suavitza el cabell. Quan no existien els suavitzants per al cabell, un gotet de vinagre en acabar de rentar el cap, seguit d'una passada d'aigua per eliminar-lo i treure'n l'olor, deixava els cabells molt suaus.