diumenge, 20 de juny del 2010

A Barcelona també s'afanyen, quan volen!

He de rectificar el que vaig escriure fa gairebé un any sobre la lentitud de les obres a Barcelona, després d'haver vist com, en poques hores, canviaven l'asfaltat d'un carrer londinenc. Dissabte a la tarda (19 de juny 2010) he vist una cosa semblant a Barcelona, a la part superior de la Rambla, en el lateral de pujada:






Per què no fan el mateix en el meu barri? Al cap i a la fi, amb les restriccions de trànsit que hi ha ara a la Rambla, hi passen menys cotxes que pel meu barri.

Fotos: M. Piqueras (19.06.2010)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta rapidesa que hi ha hagut a La Rambla és l'excepció. S'afanyen, només, per a tenir-ho tot a punt pels turistes. Per la resta, no hi ha pressa!

La lectora corrent ha dit...

El problema amb les obres que fan en altres llocs menys "visibles" és que en comencen moltes al mateix temps i després s'eternitzen.

No sé si és un problema de burocràcia, però seria molt més pràctic que, en comptes d'estar treballant en cinc llocs amb tres obrers a cadascun, treballessin en un lloc sol amb quinze obrers, i enllestissin aquella obra en una cinquena part del temps i després n'ataquessin una altra. O és que els gestors no van estudiar la regla de tres inversa?