divendres, 16 d’octubre del 2009

Cinema al metro

Per uns quants dies, el vestíbul de l'estació Universitat de les línies L1 i L2 del metro de Barcelona s'ha convertit en un cinema:


La raó: del 15 al 18 d'octubre s'hi celebra el Subtravelling, un festival internacional de curtmetratges al metro. Ahir m'hauria agradat quedar-m'hi una estona, però m'esperaven en un altre lloc i no vaig poder aturar-m'hi. Una de les seccions del festival és "Microcurts", amb pel·lícules que expliquen una història només en dos minuts. Una part del festival pot veure's també en el web de Subtravelling.

Foto: M. Piqueras, 15.10.2009

2 comentaris:

Assur ha dit...

A les pantalles que hi ha a les andanes de totes les estacions del Metro van passant microcurts dels que parles, però són llocs on tothom anem normalment amb pressa. L'altre dia, però, anant cap a la feina, vaig deixar escapar un Metro perquè volia veure com acabava un d'aquests filmets. (No, no vaig fer tard, perquè, com a veterà usuari també de RENFE, sempre m'agrada anar amb una mica de temps de sobres.)

La lectora corrent ha dit...

Assur, Si jo fos tan previsora com tu, hauria pogut quedar-me una estona a veure algun curt a l'estació d'Universitat, però sempre espero fins al darrer moment...