dimarts, 10 de març del 2009

No és allò que sembla (II)

Avui, caminant per Barcelona, de sobte m'he trobat això al davant:

Com que el turisme de creuers sembla que deixa bastants diners, potser l'Ajuntament vol aprofitar-ho per pal·liar la crisi i els està facilitant l'accés a la ciutat mitjançant canals?

No, res d'això, és una lona més de les moltes que hi ha per la ciutat cobrint façanes en obres. Aquesta es troba a la cruïlla dels carrers Aragó i Balmes:

Fotos: M. Piqueras

10 comentaris:

GEMMA ha dit...

Ostres, fa impressió, la meva primera reacció al veure la imatge ha estat: "quina bestialitat de vaixell??!!".. el joc de la publicitat!

Anònim ha dit...

Ara hi ha aquesta tendència de fer dibuixos gegants en les lones que cobreixen façanes en restauració. Ahir que vaig caminar una estona per l'eixample, en vaig veure alguna altra, però cap em va cridat tant l'atenció com la del vaixell emergint entre Colom i aquell edifici que em sembla que és la Capitania de marina.

De tota manera, hi ha vaixells de creuers més alts que molts edificis de pisos. El més gran que he vist de prop devia tenir ben bé quinze pisos

Anònim ha dit...

Jo també he vist aquesta publicitat, però en un suport més petit.
La foto està ben triada perquè a primer cop d'ull sembla que el capità no hagi frenat a temps i vulgui remuntar per la Rambla.

SeaSirens ha dit...

Doncs jo, a aquestes lones publicitàries, no hi estic gaire acostumada, perque no visc a la gran ciutat, però de debò que impresiona en fotografia, em puc imaginar que a la realitat, encara més...Jeje.

Molt xula la imatge, molt ben agafada.

Petons!

SeaSirens ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
maikix ha dit...

A mi m'agraden aquestes lones. Ho trobo molt més bonic i estètic que no pas una bastida sense res. Recordo quan restauraven l'hotel Casa Fuster, que n'havien fet una reproducció a la lona, i semblava ben bé que no hi fessin obres!
Maica

Anònim ha dit...

A mi també m'agraden més que una bastida metàl·lica nua. Però si visqués a la casa que hi ha en l'altra vorera i cada vegada que mirés pel balcó o per la finestra veiés aquest enorme vaixell, no sé quin efecte em faria

Anònim ha dit...

Què més vols? tindries vistes al mar gratuïtes. :)

Dr., M.Sc. Byron Núñez-Freile ha dit...

Recuerdo la plaza Colón. El muelle de las Golondrinas, La Capitanía del Puerto y los Correos. Solía caminar muy a menudo por allí.
Pero jamás creí que bajaría por las Ramblas un Crucero gigantesco!.
Extrañó el mediterráneo!

Desde el centro del Mundo.
Quito Ecuador

Anònim ha dit...

Gracias por la visita (no médica), amigo Byron. Photoshop puede hacer posible cualquier cosa, incluso que un crucero gigantesco se "pasee" por la Rambla. El efecto de la lona cubriendo aquella fachada es impresionante.