dissabte, 2 d’abril del 2011

Novetats per a la llar

Una botiga en línia que diu que ven les coses que de debò necessites té en el seu catàleg aquest utilíssim i necessari caçador d'aranyes:

Amb aquest aparell, eliminar les aranyes de la vostra llar serà una tasca ecològica perquè no us caldrà insecticida. I si sou una persona amiga dels animals, podreu treure l'aranya fora de casa i deixar-la en el jardí o a la vorera sense haver-li fet cap mal. Preu: 9,95 lliures esterlines

Si us agrada dormir amb música, però no suporteu els auriculars del vostre iPod a les orelles i tampoc voleu molestar amb el soroll el company o companya de llit, aquest coixí (Wiki iMusic Pillow) és la solució:


Té un altaveu a l'interior de manera que només sent la música la persona que té el cap repenjat en el coixí. Preu: 14,95 lliures.

Si voleu que el vostre gos atregui l'atenció de tothom quan el porteu al parc a passejar i córrer, compreu-li la Humunga Tongue, una pilota que va unida a una llarguíssima llengua de goma natural, no tòxica. Vegeu l'aspecte que tindrà quan s'us apropi amb la pilota a la boca (preu: de 6,99 a 7,99 dòlars):


Si voleu que sigui més discret i elegant, la Humunga Stache serà més adequada (preu: 9,9 dòlars):



Entrada relacionada:
- Estris per a la cuina (06.09.2008)

1 comentari:

Raquel ha dit...

Totalment imprescindible per viure, és clar!

El primer invent per agafar les aranyes és perfecte per a mi: els tinc una angúnia horrible... Ara mateix faré córrer la imatge a tots els meus coneguts per si mai m'ho volen regalar... Segur que algun dia ho utilitzo!

Les coses pels gossos són molt divertides!