El 2004, en inscriure'm per crear aquest blog, vaig haver de posar-li un nom. El títol triat no és original. Fa anys Marta Pessarrodona
va titular així uns articles per al diari Avui, en record de Virginia Woolf, que va anomenar "La lectora corrent" uns reculls de crítica literària.

dissabte, 2 d’abril de 2011

Novetats per a la llar

Una botiga en línia que diu que ven les coses que de debò necessites té en el seu catàleg aquest utilíssim i necessari caçador d'aranyes:

Amb aquest aparell, eliminar les aranyes de la vostra llar serà una tasca ecològica perquè no us caldrà insecticida. I si sou una persona amiga dels animals, podreu treure l'aranya fora de casa i deixar-la en el jardí o a la vorera sense haver-li fet cap mal. Preu: 9,95 lliures esterlines

Si us agrada dormir amb música, però no suporteu els auriculars del vostre iPod a les orelles i tampoc voleu molestar amb el soroll el company o companya de llit, aquest coixí (Wiki iMusic Pillow) és la solució:


Té un altaveu a l'interior de manera que només sent la música la persona que té el cap repenjat en el coixí. Preu: 14,95 lliures.

Si voleu que el vostre gos atregui l'atenció de tothom quan el porteu al parc a passejar i córrer, compreu-li la Humunga Tongue, una pilota que va unida a una llarguíssima llengua de goma natural, no tòxica. Vegeu l'aspecte que tindrà quan s'us apropi amb la pilota a la boca (preu: de 6,99 a 7,99 dòlars):


Si voleu que sigui més discret i elegant, la Humunga Stache serà més adequada (preu: 9,9 dòlars):Entrada relacionada:
- Estris per a la cuina (06.09.2008)

1 comentari:

Raquel ha dit...

Totalment imprescindible per viure, és clar!

El primer invent per agafar les aranyes és perfecte per a mi: els tinc una angúnia horrible... Ara mateix faré córrer la imatge a tots els meus coneguts per si mai m'ho volen regalar... Segur que algun dia ho utilitzo!

Les coses pels gossos són molt divertides!