El 2004, en inscriure'm per crear aquest blog, vaig haver de posar-li un nom. El títol triat no és original. Fa anys Marta Pessarrodona
va titular així uns articles per al diari Avui, en record de Virginia Woolf, que va anomenar "La lectora corrent" uns reculls de crítica literària.

dijous, 14 d’abril de 2011

El senyor i la bandera

Aquest migdia, en tornar cap a casa amb el metro, he vist un home que devia tenir uns 80 anys que duia una bandera republicana. La duia embolicada al voltant del pal, que era gairebé tan alt com ell. Es veia bastant nova, qui sap si l'ha comprada per a celebrar el 80è aniversari de la República. Se la mirava com un adolescent enamorat mira l'objecte del seu amor i l'estrenyia. Mirant-me'l, he pensat: A penny for your thoughts. (Ho sento, però no se m'acut cap expressió semblant en català.)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Cada any recordo la data del 14 de abril.
Fa anys vaig coneixer un prof de patologia general de la Universitat de Bologna (Giovanni Favilli) que va coincidir en aquella data delany 1931, a la fundacio Rockfeller de New York, amb en Duran Reynals i les grans manifestacions de alegria del "nostre" investigador.
Imma

joana ha dit...

Trobo molt adient que l'hagis tornat posar avui:-)