dilluns, 5 de setembre del 2011

Què és això?

En obrir el meu bloc, se m'obre una finestra que diu això:

Peligro: Surf-Shield ha detectado amenazas activas en esta página y ha bloqueado el acceso para su protección.
La página que intenta ver se ha identificado como una vulnerabilidad conocida, phising o sitio web de ingeniería social, por lo que ha sido bloqueada para su seguridad. Sin protección, tal como la contenida en Barra de herramientas de seguridad de AVG y AVG, su equipo se encuentra expuesto a peligros, daños o a un robo de identidad. Siga una de las siguientes sugerencias para continuar.

URL: didaclopez.blog.cat/
Nombre: Script Injection (type 1702)

Però l'adreça que indica no és la del meu bloc, sinó d'un altre bloc. Què ha passat?

Actualització 05.09.2011, 15.20
Després de comprovar que l'URL correspon a un dels blocs que tinc enllaçats des del meu, he fet el que m'aconsella Xavier Caballé i l'he eliminat de la llista. Ara ja no em passa.

6 comentaris:

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Sembla que vulguin redirigir el teu trànsit cap algun lloc perillós (virus o semblants).

Molts virus es presenten com antivirus i quan t'instal·les la possible solució, el que estàs fent és infectar l'ordinador.

És possible que ja el tinguis a l'ordinador, però no en sé gaire d'aquests temes!

xavier caballe ha dit...

El tens enllaçat a l'apartat "Alguns blocs que brostejo". És molt possible que hagi estat compromès amb malware i el Surf-Shield l'ha inclòs en alguna llista negra.

Jo t'aconsellari esborrar l'enllaç (sembla que és un bloc inactiu) i problema solucionat. En qualsevol cas no és un problema ni del teu bloc ni del teu ordinador.

AlfredRussel ha dit...

A mi em va passar el mateix fa uns mesos, segons sembla --jo tampoc no en sé molt del tema-- és en efecte un trojà, però el més perillós és que redirigeix cap a la compra d'un suposat antivirus que té com a objectiu obtindre dades personals de l'usuari. No sé si és el teu cas, però la configuració habitual del meu antivirus no el detectava ni l'eliminava, i vaig haver de fer una neteja específica per a que deixara d'apareixer la pantalla en qüestió...

Lectora corrent ha dit...

Gràcies pels vostres consells. He fet el que em deia Xavier Caballé i l'he eliminat de la llista de blocs enllaçats. Em feria una angúnia cada cop que obria el bloc i em sortia aquell avís!

Pakiba ha dit...

Mercé el atre dia a mi també en va sortir el mateix, no viag fer res, no més vaig tanca de seguida i sen va anar.

Va ser el antivirus qui el va detecta.

Lectora corrent ha dit...

Pakiba, a mi també m'ho va detectar l'antivirus. Per sort ja està solucionat.