dimarts, 5 d’abril del 2011

El petit príncep (hindi i tailandès)

Tot i que lentament, la meva col·lecció de «petits prínceps» segueix augmentant. Els dos últims que m'han regalat són en hindi i en tailandès:



Demà, 6 d'abril farà 68 anys que va sortir la primera edició d'aquest llibre. Era en plena guerra mundial i va publicar-se, en anglès als Estats Units, on Antoine de Saint-Exupery s'havia refugiat quan França va ser ocupada pels nazis (aquells anys també va viure un temps a Canadà).

Potser us interessarà:
- El petit príncep (lleonès i turc) (14.12.2009)
- Cròniques alguereses (6) (03.04.2009) El petit príncep: connexió sarda
- El petit príncep (nepalès) (14.02.2009)
- El Principín i les llengües minoritàries (07.06.2008)
- El petit príncep i les llengües (06.04.2008)
- Web de l'Associació "El Petit Príncep" de Catalunya

4 comentaris:

Teresa Roig ha dit...

Hola!
Acabo d'arribar al teu bloc de rebot i m'ha fet molta gràcia veure que col·lecciones "Petits prínceps" (com jo). I què curiosos aquests dos exemplars!
Salutacions virtuals
:)

La lectora corrent ha dit...

Teresa, si col·lecciones "petits prìnceps", potser t'interessarà conèixer l'Associació "El Petit Príncep" de Catalunya:
http://www.elpetitprincep.org/

Elena Castillo ha dit...

A malasya tambe te'l vaig buscar, pero no els sonava de res el llibre. pot ser q sigui un dels pocs paisos on no s'hagi editat...? llastima, perque l'idioma escrit era divertit, al menys a primera vista. Ptns

Anna ha dit...

La meva col·lecció també creix lentament perquè o bé me'n porten amics viatgers, o bé me'n compro jo quan vaig de viatge. Així, cada cop que miro els exemplars que tinc no només n'admiro la seva bellesa (hi ha idiomes d'allò més pictòrics, i edicions precioses), sinó que recordo viatges passats o penso en qui me'l va regalar. L'última aportació a la meva col·lecció l'ha feta la Yuki, una amiga japonesa.