divendres, 31 de juliol del 2009

Per què deuen servir?



Aquesta mena de faristols són a l'andana de l'estació Delicias de Saragossa. Em recorden els suports que hi ha en alguns vagons del metro de Barcelona per repenjar el cul la gent que va dreta. Però, si és aquesta la finalitat, per què no posen un parell de seients més? En el metro tenen sentit perquè ocupen un espai on no hi cabria un altre seient. Però a l'andana hi ha espai suficient per posar-hi més seients.

Potser tinc poca imaginació.

4 comentaris:

Met ha dit...

Deuen ser el que creus que són... recolzaculs (amn perdó).
Potser la crisi obliga els ha obligat a retallar el presuupost.. i en realitat no sigui un dels molts recolzaculs que volien posar, potser sigui un seient com els dels costat, que en lloc de fer en forma de banc fan en aquesta forma, més barata.

La lectora corrent ha dit...

Met, posaria la mà al foc que aquests repenjaculs ja hi eren l'estiu del 2008. Per tant, no sé si es pot atribuir a la crisi. D'altra banda, en tota l'andana no n'hi ha molts; la diferència en el pressupost no hauria de ser molt gran. Penso que potser qui els va dissenyar fos algú a qui agradi estar dret.

Ramon. ha dit...

hola,
doncs aquesta mena de "bancs" són per a gent que, per motius diferents, no poden seure, però sí repenjar-s'hi.
tenen un nom tècnic que ara no recordo.
siau.

La lectora corrent ha dit...

Ramon, gràcies per l'aclariment. I ara que ho esmentes, recordo que quan estudiava, una companya de curs que havia tingut un accident de cotxe durant un temps va estar assistint a les classes sense seure perquè no ho podia fer per algun problema de la seva columna vertebral. Tot té una explicació.