dilluns, 17 de gener del 2011

Rodamots i l'Any Internacional dels Boscos

Gràcies a Rodamots (que vol dir gràcies a Jordi Palou), cada dia, de dilluns a divendres, arriba a la meva bústia --i a la dels milers de persones que estan subscrites a aquest servei-- un correu amb una paraula o una expressió catalanes, la seva definició i alguns exemples.

Aquesta setmana, el primer mot rebut és bedoll, i els propers dies seguiran més arbres. La setmana passada vam rebre l'esqueix i un dels exemples d'una altra paraula era una cita del poema de Miquel Costa Llobera "El pi de Formentor". Rodamots vol, d'aquesta manera, deixar constància que enguany és l'Any Internacional dels Boscos. Espero que Rodamots tingui en compte que també és l'Any Internacional de la Química i dediqui alguna setmana a aquesta celebració.

Si us voleu subscriure a Rodamots, només cal que ompliu un breu formulari i trieu l'opció de rebre un mot diari o rebre plegats tots els de la setmana.

Potser us interessarà: 
Dins d'un mot, quanta gent que hi viu!: El Rodamots (04.02.2008)

4 comentaris:

Clidice ha dit...

Jo també sóc dels que els reben cada dia :) És una iniciativa lloable i molt útil! Sempre el recomano :)

amay ha dit...

Jo també ja fa temps! Sempre s'aprèn alguna cosa nova!

La lectora corrent ha dit...

Jo també el recomano. M'agrada obrir el correu al matí i trobar-me les paraules que m'envien de diverses llengües (català, castellà, francès i italià; abans rebia l'anglesa de "a word a day", però no sé què ha passat que darrerament no m'arriba).

Raquel ha dit...

Jo també rebo cada dia les paraules!

Dóna goig aprendre mots nous!

:)