dijous, 21 d’octubre del 2010

Per evitar publicitat en els webs

Fa uns dies una blocaire es lamentava de la molesta publicitat que "es belluga" que hi ha en molts webs. És cert, però jo gairebé me n'he oblidat gràcies a Adblock, aquesta meravella de filtre per al navegador que bloca les pàgines emergents i tota aquesta publicitat dinàmica tan emprenyadora.

Confesso que el filtre no me'l vaig instal·lar jo; de fet ni sabia que existís. Me'l va posar el meu fill (gràcies, Aitor), i n'estic molt satisfeta (del filtre i del fill). En el web d'Adblock es pot descarregar gratuïtament, i hi ha les instruccions per a instal·lar-lo.

Actualització: Dec haver posat malament l'enllaç a Adblock. Miro de corregir-lo, però la darrera versió d'Adblock també es pot trobar en un web de Mozilla on hi ha complements per a Firefox.

6 comentaris:

fra miquel ha dit...

Gràcies per la informació.
Intento accedir al web d'Adblock per l'enllaç que has posat però em surt un "error 404" i no se m'obre.
Ara provaré de trobar-la via google
Petons

Pakiba ha dit...

Grácias per la informació,sort tenim dels fells.

La lectora corrent ha dit...

Fra Miquel prova en aquesta altra adreça:

http://tinyurl.com/2f2jgw8

maikix ha dit...

Gràcies, Mercè!
Ho provaré, d'una manera o altra. Si més no, deixaré de tenir la publicitat a casa.

Anònim ha dit...

Jo mama.... aixó de la publicitat "en els webs" sona molt malament...

La lectora corrent ha dit...

Només hi ha tres persones que em puguin dir 'mama'. Una és ara al Nepal, segurament lluny de qualsevol connexió a Internet; una altra va marxar a la Xina fa un parell de dies i no crec que que des d'allà es dediqui a llegir el bloc de la seva mare. Per tant, em sembla que ja sé qui ha escrit aquest comentari. Però no sé per què li sona tan malament.