dissabte, 24 de setembre del 2011

Google recorda els Muppets

Els Muppets van ser aquells simpàtics ninots que a TVE es van anomenar Los Teleñecos i que eren els personatges del programa Barrio Sésamo, en què a més dels ninots originals de la sèrie nord-americana, hi sortien alguns altres de propis, com la gallina Caponata. El creador dels Muppets, Jim Henson (1936-1990), avui hauria fet setanta-cinc anys. Google ho recorda dedicant un doodle a les seves criatures:


A casa, la mainada sempre els miraven (entre altres coses, perquè no hi havia cap altra televisió que TVE). I a mi m'agradava mirar-los amb ells. De tant en tant cantaven cançons. Una que ens agradava molt era la de Mahna Mahna:

7 comentaris:

Tot Barcelona ha dit...

y por cierto, muy bien ¡

Llum Sánchez Penalva ha dit...

T'alabe el gust, Mercè, perquè a mi, tot i ser gran, aquests són el meu preferits, tenen una ingenuitat encisadora.

Salutacions afectuoses,

Pakiba ha dit...

Els programes de abans de nens eran més macos que els que donen hara en tanta violencia.
Quins records!!

Lectora corrent ha dit...

Com que ara no tinc mainada (filles i fills mooolt grans, i no tinc néts) no estic al corrent dels programes infantils. Alguna vegada que n'he vist algun tros fent zapping he pensat també que abans eren millors, però potser és una visió nostàlgica.

merike ha dit...

Has llegit al diari que cap bananas en 10-20 anys???

Yes, We'll Have No Bananas - Thanks to Selective Breeding, our Favourite Fruit can Neither Reproduce nor Defend Itself from Disease

Podem disfrutar-les quan podem!

Muppets:
The Muppet Show - Yes, We Have No Bananas - YouTube

Bona setmana, Mercè!!

fra miquel ha dit...

Anda que no l'havia cantat vegades! Jo, el manamana ;o)

Ara, de dibuixos animats o programes infantils, n'hi ha molts. Uns em semblen més bons que altres. No podem comparar. En quant a la violència dels dibuixos...
Als inicis del que després seria el Mickey mouse hi havia moooolta violència. De l'estil de "rasca i pica" que surt als Simpson
El mateix "correcaminos" ens feia riure quant al pobre coyote li esclatava la dinamita als nassos...

B7s

Lectora corrent ha dit...

Merike, he buscat a Google Scholar i veig que s'està fent molta recerca en aquesta planta i que hi ha moltes varietats per tot el món. Confio que això sigui una falsa alarma.

Fra Miquel, els meus germans també cantaven el manàmanà; no eren uns nens, però, em sembla que ja eren casats o gairebé. Ara al canal de Tv3 per a la mainada (K3?) cada vespre fan pel·lícules de Tom i Jerry, que també són violentes i justament la violència del petit contra el gran és el que fa riure.