dilluns, 9 de maig del 2011

Sílvia Pérez Cruz

Llegeixo a l'agenda de l'AVUI que aquesta tarda (19.00) hi ha un concert de Silvia Pérez Cruz i Javier Codina al FNAC de les Arenas. I ahir llegia en un altre diari uns comentaris molt elogiosos d'un nou disc que treuen aquests músics (el concert deu formar part de la promoció del disc).

Amb una veu molt bonica, aquesta noia de Palafrugell mostra una gran sensibilitat i un gran domini d'estils ben diversos. Aquesta cançó és una barreja de flamenc i havanera:



Molt diferents són les Corrandes de l'exili de Joan Oliver. La versió que va musicar Lluís Llach, en la veu d'aquesta noia, té una força excepcional, la seva veu transmet molt bé la tristesa i l'enyor de qui es troba a l'exili. M'hi sobra, però, el "soroll" de la música cap el minut 4:

2 comentaris:

una altra Mercè ha dit...

El senyor que l'acompanya a la guitarra en l'havanera flamenca és el seu pare i aquest vídeo es va filmar a la cantada d'haveneres de Calella de Palafrugell aquest estiu. Justament el seu pare es va morir aquest novembre, tal com ella mateixa va explicar al programa l'Ànima l'altre dia.

Mercè Piqueras ha dit...

Gràcies, Mercè, per la informació. havia llegit que el seu pare era músic, però sabia que era el que l'acompanya en aquesta peça. Jove per morir.