El 2004, en inscriure'm per crear aquest blog, vaig haver de posar-li un nom. El títol triat no és original. Fa anys Marta Pessarrodona
va titular així uns articles per al diari Avui, en record de Virginia Woolf, que va anomenar "La lectora corrent" uns reculls de crítica literària.

diumenge, 8 de maig de 2011

L'enredada dels vols lowcost

Si heu viatjat amb Ryanair o alguna altra companyia de les que es defineixen com a lowcost, haureu pogut comprovar que el preu final del bitllet sol ser força més car que el preu que anuncien, perquè hi ha un reguitzell de despeses que són obligatòries. I si us oblideu de fer la facturació per Intertnet o si a última hora --quan ja teniu el bitllet tancat-- vegeu que porteu molt d'equipatge i el voleu facturar, heu begut oli! És possible que us toqui pagar molt més del que val el bitllet senzill. A més, si heu de fer 90 km per anar a l'aeroport d'embarcament i després heu de fer-ne també un grapat per anar a la ciutat de destí, el preu final pot ser com el d'un bitllet barat --o no tan barat--  en una companyia "normal".

A través de la revista britànica The Economist he anat a parar a aquesta cançó del grup Fascinating Aida. Tenint en compte que Ryanair és una companyia irlandesa, els seus aires cèltics són molt adients. La trobo divertidíssima i molt real: