divendres, 2 d’abril del 2010

Us agraden els sudokus, però no teniu temps per fer-ne?

Mens sana in corpore sano, deien els romans. Ara és possible exercitar la ment mentre desenvolupem una funció fisiològica que ens ajuda a mantenir el cos sa. Oblideu-vos del Colhogar, Scotch i altres marques de paper higiènic i passeu-vos al Sudoku toilet roll:

El preu és una mica car, 4,95 lliures esterlines, però si haguéssim de comprar tots els sudokus que hi surten, segurament ens sortirien més cars.

Inconvenient: poc adequat per a les llars on només hi ha un bany i molta família.

Suggeriment: per no oblidar el llapis i la goma d'esborrar, podríem penjar, a costat del paper higiènic, un llapis dels que duen la goma incorporada a un extrem.

3 comentaris:

Júlia ha dit...

No m'estranya, en aquests indrets íntims s'ha llegit Tolstoi, el diari, i s'han fet molts mots creuats, fins i tot en antigues llars on només n'hi havia un i petit, la gent practicava la paciència -i la impaciència-. Ara per a tot es va molt ràpid.

Raquel ha dit...

jeje M'ha fet molta gràcia! He vist molts disenys de paper higiènic, però aquest m'ha deixat sense paraules: és el primer que veig que té doble utilitat!

I jo que no he fet mai cap Sudoku... És d'aquelles coses que quan comencen a estar de moda et fan ràbia perquè tothom va com boig fent-los fins arribar al punt de no fer-ne cap mai.

La lectora corrent ha dit...

Júlia, és cert; és una estona que cal passar per força en aquella habitació. I si se'n pot treure profit...

Raquel, per a paper higiènic curiós, el que tenien --no sé si encara el tenen-- a l'Institut Britànic. Hi duia estampat: "Property of Her Majesty". La de culs que es deuen haver netejat amb el paper de la reina d'Anglaterra!

Pel que fa als sudokus, jo no n'havia fet mai i no m'atreien gens fins que una cunyada meva que estava malalta i s'entretenia fent-los m'hi va introduir. Ara, de vegades en faig quan miro el diari si no tinc molta pressa, però no entenc com decideixen el grau de dificultat. Moltes vegades em costa més de fer el senzill que els de categories més difícils.