diumenge, 22 de juliol del 2012

Les rebaixes arriben als congressos

Fa uns dies, tractava en aquest bloc d'un fòrum que està organitzat com un negoci, amb l'esquer de tenir de convidat d'honor l'exvicepresident dels Estats Units i premi Nobel de la pau Al Gore. Al final de l'entrada que vaig dedicar a aquella reunió vaig incloure una captura de pantalla en què es veia l'anunci de la presentació oficial que es farà el 24 de juliol en el "Departamento de Territorio y la Sostenibilidad" de la Generalitat de Catalunya.


A la part superior, a la dreta, es veuen unes banderetes. Vaig clicar la icona de les quatre barres tot pensant que em duria a la versió catalana del web, però un avís indicava que estava en construcció. Un lector del bloc (fra Miquel) m'ha dit avui que ja no hi ha l'enllaç de les quatre barres (vegeu més avall una captura de pantalla feta avui).

Ho he volgut comprovar i efectivament, ara les llengües del congrés són únicament espanyol i anglès, malgrat que hi facin constar que es fa "in colaboration (sic) with Generalitat de Catalunya".

Però no és l'únic canvi que han fet en el web. A la pàgina d'inscripcions, hi ha novetats: les rebaixes d'estiu han arribat al fòrum. Abans hi havia tres categories, amb preus diferents:

Entrada plata (550€ + IVA)
Entrada oro (750€ + IVA)
Entrada VIP (950€ + IVA)

Després de l'1 d'agost, els preus havien de ser 650, 950 i 1200€, més els respectius IVA (ja serà el 21%)

Les categories i preus que hi ha ara són:

Entrada oro (290€ + IVA)
Entrada VIP (790€ + IVA)

Després del 15 de setembre, els preus seran 350 i 690€ més els IVA respectius.


En realitat, l'actual categoria oro correspon a la que abans en deien plata, però encara més barata. Abans, l'entrada oro incloïa un dinar, que ara no té.

La finalitat de les rebaixes d'estiu i d'hivern en els comerços és desempallegar-se dels productes que no han pogut vendre abans. Qui sap si les rebaixes d'aquest fòrum no responen a la mateixa causa, que no hagin tingut un nombre d'inscripcions que assegurés no ja l'èxit, sinó la viabilitat de la reunió. Però, i si algú s'havia inscrit amb la tarifa original? Li abonaran la diferència amb els preus actuals?

Si voleu consultar la informació anterior:
- Negocis en temps de crisi: un congrés (aquest bloc, 18.07.2012), sobre el "Foro de Economía, Medio Ambiente y Empresa" que s'anuncia a Barcelona per als dies 19 i 20 d'octubre de 2012.

2 comentaris:

MindTwist ha dit...

Sembla que s'han donat pressa en fer la traducció al català...

http://www.future-economy.com/catala.html

Mercè Piqueras ha dit...

Els devien renyar? També han corregit el nom del Departament; ara ja està ben escrit.