El 2004, en inscriure'm per crear aquest blog, vaig haver de posar-li un nom. El títol triat no és original. Fa anys Marta Pessarrodona
va titular així uns articles per al diari Avui, en record de Virginia Woolf, que va anomenar "La lectora corrent" uns reculls de crítica literària.

dilluns, 31 d’octubre de 2011

Els vianants de l'Hospitalet

Cartell sota un semàfor en el carrer Santiago Apóstol de l'Hospitalet de Llobregat:


Normalment es demana atenció quan és possible que es doni un cas que no sigui normal, com ho seria, per exemple, que els vianants anessin per la calçada. Per on deuen caminar habitualment, els vianants de l'Hospitalet, que l'Ajuntament demana que parem atenció dels que van per la vorera? O potser són els cotxes els que s'enfilen a les voreres?

Actualització 31.10.2011
Avui hi he tornat a passar i he entès el perquè de l'avís. El pas de vianants queda a l'alçada de la vorera del carrer que és perpendicular al de l'avís. És a dir, quan la gent travessa el carrer no ha de baixar de la vorera, és com si hi continués caminant. De tota manera,  no em sembla que quedi massa clar el sentit de l'avís. Més aviat haurien d'avisar que el cotxe on va qui que llegeixés el cartells és a punt de travessar una vorera. Com que ara hi tendència a fer carrers d'aquesta manera en les zones de pacificació del trànsit, potser seria convenient crea un pictograma per indicar-ho.

Foto: M. Piqueras (29.10.2011)