diumenge, 21 d’agost del 2011

Ulldemolins i els diners

Ulldemolins és un poble del Priorat que, segons l'Instituto Nacional de Estadística, el 2010 tenia 470 habitants. És un poble tranquil, on no es percep la pressa que portem sempre la gent de ciutat. Com que no hi ha massa llocs on gastar diners, la gent no deu necessitar dur-ne al damunt. Potser per això l'oficina de "la Caixa" té aquests horaris un tan insòlits per a un banc:



Foto: M. Piqueras (10.08.2011)

5 comentaris:

fra miquel ha dit...

Si que és insòlit l'horari. Però veig que tenen caixer automàtic...
De tota manera no trigarem a funcionar igual que a Ulldemolins. A les oficines de Barcelona ja fa temps que depen de quina operació vulguis fer hi ha horaris especials: cobrament de pensions, canvi de bitllets pels comerços...
Jo ja faig transferències via internet...
Els temps continuen canviant de la mà d'internet... :o)
Una abraçada

Pakiba ha dit...

Per qué volen treballar mes, fa molta calor.Jejej

Lectora corrent ha dit...

Suposo que una mateixa persona deu cobrir les necessitats bancàries de pobles diferents. De tota manera, dues setmanes sense banc a l'agost... Algú deu anar a posar al dia el caixer automàtic? Perquè, tot i ser un poble petit i allunyat de les riuades turístiques, a l'estiu s'hi veu gent de fora.

amparo ha dit...

Jo també visc en un poble xicotet, d'uns 500 habitants, Sella, a la Marina Baixa, i de moment tenim dos entitats bancàries " Caixa Rural" i la "CAM"que obrin tots els dies, jornada completa (de 8 a 15), intrigada estic per la sort que correran els horaris de la "CAM" en setembre, una vegada la compre algun gran banc.
Espere que no siguen com els de Ullsdemolins, ja vorem...

Lectora corrent ha dit...

Amparo, que tranquil.la deus estar en un llogaret de només 500 habitants...