divendres, 8 d’abril del 2011

El ressò del NO dels eurodiputats

El diari italià La Repubblica, es va fer ressò ahir de la protesta i la riota que es va escampar per la xarxa, especialment a través de twitter, per la negativa de la majoria dels eurodiputats espanyols a renunciar a viatjar en primera classe:


Comenta La Repubblica que, entre els eurodiputats italians, també hi va haver una gran majoria que va votar en contra de la mesura d'austeritat a l'hora de volar. Només set eren a favor de la retallada. Però allà sembla que no hi ha hagut una reacció com la nostra.

M'alegra saber que els únics quatre diputats de l'Estat espanyol que van votar a favor de renunciar als vols en primera classe van ser tres catalans (Ramon Tremosa, Oriol Junqueras i Raül Romeva) i una mallorquina (Rosa Estaràs). És una llàstima que en les eleccions europees no es votin persones, com en les del Senat. Ja sé a qui votaria la propera vegada.

2 comentaris:

Júlia ha dit...

Crec que ha tingut poc ressò de moment això dels 'tres nostres i una mallorquina', els haurien de donar més publicitat positiva, tal i com està la cosa s'ho mereixen.

La lectora corrent ha dit...

Júlia, el twitter aquests dies enrere n'anava ple. Però no sé si en el món blocaire ha tingut gaire ressò. No he pogut dedicar temps a esbrinar-ho.