dijous, 27 de maig del 2010

Perquè no us robin el cotxe

Hi ha qui hi posa alarmes de seguretat, cadenes que subjecten el canvi de marxes i potser altres sistemes, per evitar que els robin el vehicle propi. En dos dies consecutius, he vist un parell de vehicles amb sengles sistemes antirobatori molt curiosos. El primer és una furgoneta que vaig veure ahir aparcada en un xamfrà del carrer de Villarroel:



Aparentment, no és de cap empresa, no anuncia res. Tampoc indica que sigui de cap religió específica.

El segon, l'he vist aquest matí a la zona blava que hi ha a costat del mercat de Les Corts:


El cotxe m'ha semblat una mica atrotinat i, amb la decoració, els bonys queden camuflats. Posaria la mà al foc que ni aquest cotxe ni la furgoneta no els roba ningú.

5 comentaris:

M. Antònia ha dit...

Em pensaré si pinto el cotxe amb alguna característica especial.

fra miquel ha dit...

Ja ja!! I el cotxe de cupido tampoc crec que el robi nigú =P
http://bancambvistes.blogspot.com/2010/04/sera-el-cotxe-de.html

Petó

La lectora corrent ha dit...

M. Antònia, amb la teva paleta de colors podries fer una obra d'art en el teu cotxe. Potser te'l robarien per dur-lo a un museu.

Fra Miquel, molt divertit, el cotxe de Cupido.

MindTwist ha dit...

La furgo del DIOS BENDIGA ESTE PAIS, CRISTO ES LA RESPUESTA sempre ronda per la zona de Sepulveda/Casanova/Villarroel, deu ser d'algun vei del barri. El primer cop que la veus et quedes a cuadros, pero ara ja es part del mobiliari urba...

La lectora corrent ha dit...

Com dius tu, MindTwist, quan la veus per primera vegada et sorprèn. I el cas és que no fa propaganda de cap religió, només de Déu.