divendres, 28 d’octubre del 2011

Paisatges des del tren

M'agrada viatjar amb tren i anar veient com desfila davant dels meus ulls el paisatge, com si estigués mirant un documental. Dimarts, després de la pluja caiguda el dia abans i durant la nit, l'atmosfera era molt nítida. Feia temps que no veia una dia tan "net". I els núvols, preciosos!





A mesura que el tren avançava per la meseta, el cel anava enfosquint-se:





Fotos: M. Piqueras (25.10.2011)

5 comentaris:

Clidice ha dit...

Caram que bones i fetes des del tren! Com què he crescut en un poble sense tren, no me'n canso mai quan hi viatjo i sempre em demano finestra :)

Espero que ja et trobis millor :)

Tot Barcelona ha dit...

també m´ agrada el tren....

Alegria De La Huerta ha dit...

El tren em fascina i tots els colors i formes que ens descobreix. Si jo contés el nombre d'hores que hi he passat.

Marga BC ha dit...

És tot un plaer viatjar en tren i deixar que la mirada passegi per paisatges com aquests que ens mostres. Bones fotografies!
Veig que et vas recuperant, millor.

Lectora corrent ha dit...

Gràcies pels comentaris, Clídice, Miquel, Alegria, Marga. Els núvols són molt "agraïts" a l'hora de fer fotos. Vaig fer-ne moltes però també n'he esborrat moltes. Fer fotos des d'un tren que va a més de 250 km/h, amb cables i pals de l'electricitat que et passen pel davant just en el moment que prems el botó, i haver d'anar en compte que no surti el reflex del vidre, és una mica complicat.

Pel que fa al refredat, gràcies, ja gairebé està oblidat, només em queda un crosteta en el nas, que se'm va escaldar de tants kleenex