diumenge, 23 d’octubre del 2011

La crisi de la blocaire refredada

Aquesta vegada sí que és més aviat crisi blocaire, la que he pateixo. O potser les seqüeles del refredat que arrossego tota la setmana i que fa que qualsevol cosa que impliqui un petit esforç mental em costi molt de fer. Des del 2008 procuro escriure sempre una entrada cada dia o si no puc fer-ho, no deixo passar més d'un o dos dies sense publicar res. Però els virus m'han assetjat amb força i aquí estic, passant les hores sense fer res, llegint a estones, mirant --o millor, dormint-- la caixa tonta, contemplant la gata, escoltant música, perdent-me per la xarxa... També intentant treballar una mica, però deixant-ho tot a mitges.

Avui he hagut de renovar les provisions de kleenex que tenia a casa perquè s'estaven esgotant: la caixa que hi ha al bany, la de la cuina, la del meu despatx... I els paquets per dur a la bossa també. he comprat dos paquets de 150 mocadors cadascun, Podré mocar-me 300 vegades; potser unes 350 si compto els que encara tinc per casa. Espero tenir-ne prou fins a dilluns. I és que aquests dies el meu nas recorda el de l'anunci dels sellos y compimidos Eupita que va publicar la premsa durant molts anys. El que he posat aquí és de La Vanguardia, del 2 de novembre de 1963. Hi devia haver molta gent refredada perquè l'anunci sortia a la portada del diari. Mai no he fet servir Eupita, però potser hauré de preguntar a la farmàcia si encara existeixen. Qui sap, potser seria la solució per al degoteig continuat del meu nas

6 comentaris:

fra miquel ha dit...

Cuida't i que milloris ;o)
petó

Alegria De La Huerta ha dit...

Llet amb mel, brous calentons i mocarse amb amor.

Clidice ha dit...

Compte amb els mocadors de paper, que et poden encetar el nas :) Fes bondat, molt de líquid i ben aviat a apunt diari altre cop :)

Marta ha dit...

Ei! Una mica de repòs de tant en tant va bé. Bafos, bafos d'eucaliptus i remeis de la iaia, és el millor! Ara ja quedaràs immunitzada per tot l'hivern! Ànims!

amparo ha dit...

Espere que t'encontres ja milloreta.
ànims!!

Lectora corrent ha dit...

Molt millor, ja, gràcies, però he hagut d'ajornar de nou la vacunació de la grip, perquè encara faig ús abundant dels kleenex.