diumenge, 13 de febrer del 2011

Tant si plora com si riu...

Ja no recordo si enguany la Candelera ha plorat o ha rigut. Diria que va riure --però no hi posaria la mà al foc--i potser per això després vam passar alguns dies de fred viu. De tota manera, com diu el refrany, es nota que anem de cara a l'estiu. Si més no, les plantes comencen a florir, en el balcó i dins de casa:


 





Fotos: M. Piqueras (12.02.2011)

8 comentaris:

fra miquel ha dit...

Les deus tenir de cara al sud, per què les hi toqui el sol, No?
T'agrada el lila Eh?
;o)

La lectora corrent ha dit...

Fra Miquel, el balcó està orientat al sud i queda molt arrecerat. I les dues orquídies que tinc dins de casa em fa l'efecte que han florit sobretot per efecte del fred... Del fred del carrer, vull dir. Hi va haver uns dies de molt de fred que no vam parar la calefacció i de seguida van començar les orquídies a treure brots nous. A més, de dia reben la llum del sol indirecta i al vespre la d'un llum que tenen molt a prop i està moltes hores encès.

I sí, m'agrada el lila.

amparo ha dit...

Quin gerani més preciós...

La lectora corrent ha dit...

Amparo, estarà preciós fins que arribi la papallona sud-africana i comenci a pondre ous en les seves tiges. L'any passat gairebé no en va quedar res, del gerani. Vaig haver d'anar tallant tiges a mesura que descobria que la papallona hi havia dipositat els ous.

Pakiba ha dit...

Molt bonicas fotografias i es veu que t'agradent les plantes.

jomateixa ha dit...

caram, si que hi tens bona ma.

Cristina ha dit...

Plantes que floreixen.....!!! augui de bon temps!!!!

Anònim ha dit...

Que xul.les mama, gracies per cuidar-me el cactus i la orquidea!