El 2004, en inscriure'm per crear aquest blog, vaig haver de posar-li un nom. El títol triat no és original. Fa anys Marta Pessarrodona
va titular així uns articles per al diari Avui, en record de Virginia Woolf, que va anomenar "La lectora corrent" uns reculls de crítica literària.

diumenge, 6 de febrer de 2011

Ensumar la llibertat

Nadia El-Awady deia en una de les seves piulades d'ahir al vespre que el seu pare, un home de 73 anys, malalt, avui volia anar a la plaça Tahrir; ella feia una crida per si algú podia deixar-li una cadira de rodes. No ha aconseguit cap cadira de rodes, però han anat igualment a la plaça. Hi han arribat amb taxi; a poc a poc han entrat a la plaça, travessant grups de gent, i ella ha dut una cadireta perquè el seu pare pogués seure. Explica que segueixen la missa que celebren els cristians --diu Nadia que el seu pare és musulmà conservador, amb barba-- i que cristians i musulmans, plegats cantaven AMEN.

Fa uns minuts, Nadia ha enviat una altra piulada a Twitter en què diu que el seu pare esta gaudint del millor moment de la seva vida a la plaça Tahrir; i que li ha dit que per fi ensuma la llibertat!

Actualització: 06.02.2011, 16.26
El pare de Nadia a la plaça Tahrir: http://twitpic.com/3x4a7u