dijous, 10 de febrer del 2011

No és allò que sembla (V)

És una perruqueria del carrer Hospital de Barcelona. Em va cridar l'atenció veure-hi aquests cartells en el vidre de la porta:


No és que volgués apuntar-me a l'oferta, però tenia curiositat de saber de què anava allò del sexe gratuït i em vaig apropar al vidre. Si, en veure la foto, a algun lector o lectora se li ha passat pel cap de preguntar-me l'adreça exacta de la perruqueria, no cal que ho faci, llevat que vulgui anar que li arreglin el cabell en una botiga on han tingut aquesta original idea per atreure la clientela. Vegeu un tros de la foto ampliada:


Si no ho llegiu bé, cliqueu-hi al damunt i veure-ho la foto ampliada. De tota manera, ho transcric aquí: "Seas del SEXO que seas si vienes con tu pareja el servicio de menor valor te saldrá GRATIS". Ja ho diuen, que sempre cal llegir la lletra petita! Però que passarà si algú entra a l'establiment sense haver-la llegit?

2 comentaris:

Ferran ha dit...

Molt bó, jo crec que si el que volien que la gent s'aturès, ho han aconseguit, una prova mès que la fam fa volar l'imaginació....

La lectora corrent ha dit...

Sí, Ferran. Si més no, amb mi ho van aconseguir. I vaig agrair el missatge. En llegir-ho, se'm va escapar el riure. I riure sempre és bo.