diumenge, 6 de febrer del 2011

Comparacions: El Caire - Barcelona

A El Caire, aquests dies passats aproximadament un milió de persones s'ha manifestat per protestar contra el govern de Mubarak. Això representa aproximadament un 1,25% de la població d'Egipte, que és d'uns 80 milions d'habitants.

A Barcelona, el de 10 de juliol de 2010, aproximadament un milió de persones es va manifestar per protestar contra el Govern espanyol. Això representa aproximadament un 13,3% de la població de Catalunya, que és d'uns 7,5 milions d'habitants.

Barcelona, 10 de juliol 2010
Tot el món està --estem-- pendents del que passa a El Caire i s'hi interessa --ens hi interessem. Em sembla que el món està pendent del que passa a Barcelona només els dies que el Barça juga al Camp Nou.

4 comentaris:

Marta Contreras ha dit...

L'altre dia hi pensava. Si als egipcis els fessin el cas que ens van fer a nosaltres, només aconseguirien morts i ferits i res més. Espero, de debò, que aconsegueixen el que volen.

Anònim ha dit...

Tens tota la raó del món. Esperem que els facin més cas que a nosaltres.


Raquel

La lectora corrent ha dit...

Potser hauríem hagut de muntar unes tendes de campanya al passeig de Gràcia i fer durar la manifestació una setmana?

Raquel ha dit...

Potser sí i ens haguessin tret a patades, segur. Però és clar, el ressò que se'n faria ja me l'imagino: "Els catalans extremistes i separatistes que volen trencar la unitat d'Espanya, increpen a les forces de seguretat i els obliguen a carregar..."

M'agafen ganes de tirar enrere i provar-ho.